VI SKAPAR

EVENT MED WOW

THE WOW MOMENT

Vår specialitet är event som har det där lilla extra. Event som höjer sig över det ordinära och lämnar dina gäster med ett leende på läpparna. Event med WOW, helt enkelt.

FRÅN DETALJ TILL HELHET

Vi finns vid din sida från idé och design och genom hela produktionen. Men stenkoll på varje detalj förvandlar vi din vision till verklighet – en helhetsupplevelse som dina gäster kommer att minnas länge.

ALLA FORMER AV EVENT

Vi hjälper dig med alla typer av event. Från företagsevent, galor och prisutdelningar till jubileum, konferenser och sportevenamng.

HUR BLIR

ETT WOW MOMENT TILL?

Vit ikon hexagonformad

STARTEN

IDÉ OCH PLANERING

Varje lyckat event börjar i en tydlig vision. Hur kan vi tillsammans skapa ett WOW moment för just ditt unika event? Vi har en bred erfarenhet av alla sorters event och kan bidra med såväl inspiration som expertis. När vi identifierat vart vi vill komma är det dags för nästa steg.

RESAN

PRODUKTION OCH LEVERANS

FC Production projektleder, levererar och orkestrerar ditt event – i den utsträckning du önskar. Vi finns vid din sida från första planeringsdagen till rivning och städning dagen efter, eller genom valda delar av ditt evenemang. Inget event är för stort eller för litet!

MÅLET

THE WOW MOMENT

När det väl är dags, då måste allting klaffa. FC Production tar ett helhetsansvar och finns vid din sida hela vägen i mål. Och målet? Målet är att skapa magi. Magiska WOW moments som din gäster kommer att älska, minnas och berätta om för alla de känner.

FÄRDIGA PAKET

FÖR ALLA EVENT

Vi har en lösning för alla tillfällen. Oavsett om du behöver de sista detaljerna, en liten ljudanläggning eller en fullskalig projektledning och konceptdesign från grunden så finns vi där. Drömmarna och fantasin sätter gränserna men vi har ändå valt att skapa lite paketlösningar för att det ska gå snabbt och smidigt att få ett riktmärke på vad det kan handla om!

SKRÄDDARSYDDA EVENT

Vågar du gå utanför boxen? Ska vi skapa någonting helt unikt utifrån dina drömmar och vildaste fantasier? Ge oss de stora dragen och tankarna du har så börjar vi skapa nästa WOW moment tillsammans direkt.

LÄR KÄNNA

OSS PÅ FC PRODUCTION

Bakom FC Production står en kvartett av eldsjälar. Läs mer om vår bakgrund, och varför vi brinner för ditt WOW moment.

HEJ DÄR

SNACKA EVENT?

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.
STREAM STUDIO
Komplett, professionell studio för streaming och/eller inspelning av dina konferenser, föreläsningar, musikevenemang eller event.