VI SKAPAR

EXPO MED WOW

THE WOW MOMENT

Vi skapar mässmontrar och upplevelser som har det där lilla extra som får ditt varumärke och erbjudande att skilja sig från mängden. Mässupplevelser med WOW, helt enkelt.

FRÅN DETALJ TILL HELHET

Mässor är värdefulla tillfälle att knyta kontakter med dina kunder. Vi finns vid din sida hela vägen från idé- och designstadiet, genom hela produktionen.

EXPO I ALLA DESS FORMER

Vi hjälper dig med alla typer av utställningar och mässor. Vi kan leverera hela koncept, designade från scratch eller utvalda delar, allt utifrån hur ditt behov ser ut.

HUR BLIR

ETT WOW MOMENT TILL?

Vit ikon hexagonformad

STARTEN

IDÉ OCH PLANERING

Mässor är gyllene tillfällen att göra ett oförglömligt intryck på nya och gamla kunder. Hur kan vi tillsammans skapa en känsla av WOW i just din monter? Vi har en bred erfarenhet av alla sorters mässor och kan bidra med såväl inspiration som expertis. När vi identifierat vart vi vill komma är det dags för nästa steg.

RESAN

PRODUKTION OCH LEVERANS

FC Production projektleder, levererar och orkestrerar ditt monterbygge – i den utsträckning du önskar. Vi finns vid din sida från första planeringsdagen till rivning och städning dagen efter, eller genom valda delar av ditt evenemang. Ingen mässa eller monter är för stor eller för liten!

MÅLET

THE WOW MOMENT

När det väl är dags, då måste allting klaffa. FC Production tar ett helhetsansvar och finns vid din sida hela vägen i mål. Och målet? Målet är att skapa magi. Magiska WOW moments, som får din monter och ditt varumärke att skilja sig från mängden.

EXPO MED WOW

LÄR KÄNNA

OSS PÅ FC PRODUCTION

Bakom FC Production står en kvartett av eldsjälar. Läs mer om vår bakgrund, och varför vi brinner för ditt WOW moment.

HEJ DÄR

SNACKA MÄSSA?

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.
STREAM STUDIO
Komplett, professionell studio för streaming och/eller inspelning av dina konferenser, föreläsningar, musikevenemang eller event.