FC Gruppen etablerar nytt eventbolag i Jönköping

Under mars månad startar ett nytt eventbolag i Jönköping, FC Production. Bolaget är resultatet av tre aktörer som gått ihop för att bli en heltäckande leverantör inom scen, ljud, ljus och teknisk projektledning. Företaget kommer rikta in sig på företagsevent, konferenser, kongresser samt mässor.

FC Production kommer ägas och drivas av FC Gruppen, Christoffer Carpvik samt Emil Ingebrigtsen. FC Gruppen bidrar med sin kompetens och erfarenhet inom event, Christoffer och Emil med spetskompetens inom området.

– Under 15 år har jag jobbat med event i olika former, allt ifrån direktsändaTV-galor till Sveriges största festivaler såväl som företagsevent och mindre konserter. Att nu få gå in i ett samarbete med Emil och FC Gruppen och bidra med det jag samlat på mig under åren känns fantastiskt inspirerande och jag ser fram mot att bli en lokal uppstickare på hemmaplan, säger Christoffer Carpvik. Emil Ingebritsen är den av delägarna som kommer jobba heltid i bolaget som driftansvarig och projektledare.

– Efter att ha gått en tid i tankar om att det vore kul att skapa något nytt, så känns det nu riktigt roligt att få gå in som delägare och starta upp FC Production tillsammans med Christoffer och FC Gruppen. Under mina år som konsult i branschen har även jag samlat på mig en ganska gedigen meritlista, så med två så starka aktörer vid min sida kan jag inte se annat än succé, säger Emil Ingebrigtsen.

FC Gruppen blir en heltäckande leverantör
– Från FC Gruppens sida är vi jätteglada att ha hittat detta partnerskap med Emil och Christoffer och att nu kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning inom våra verksamhetsområden. Detta är ytterligare ett steg för att bli en heltäckande leverantör och arrangör samtidigt som vi får utforska en ny marknad, berättar William Axelsson, driftansvarig för FC Gruppen och nu VD för FC Production.

Fakta

FC Production AB

FC Production ägs och drivs av Christoffer Carpvik, Emil Ingebritsen och FC Gruppen.

FC Gruppen

FC Gruppen driver i Jönköping sex restauranger och är en leverantör och arrangör inom catering, event och konferenser. FC Gruppen driver dessutom sitt eget bryggeri, FC Bryggeri, där de producerar ölen inom Arne serien. Bolaget har 50 heltidsanställda och omsätter ca 85 mkr.


Kontaktpersoner

William Axelsson 0701467971
Christoffer Carpvik 0735741850
Emil Ingebrigtsen 0733526160

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.
STREAM STUDIO
Komplett, professionell studio för streaming och/eller inspelning av dina konferenser, föreläsningar, musikevenemang eller event.