Med fokus på WOW: FC Production lanserar ny grafisk profil

När gänget bakom FC Production formulerade sin vision, var det kundens vision och viljan att skapa en känsla av WOW som stod i centrum. 

Nu är det dags för företagets kostym att tydligare matcha innehållet, och därför lanserar FC Production en ny grafisk identitet, en ny webbplats och ett nytt koncept: The WOW moment. 

“Eventbranschen har historiskt varit ganska torr, tekniktung och tråkig i sin kommunikation. Det har krävt på tok för mycket utav en kund att förstå vad vi som leverantörer kan erbjuda. Vi vill istället fokusera på upplevelserna och mötet mellan människor och varumärken och låta kunderna njuta på vägen, säger Christoffer Carpvik, en utav ägarna på FC Production.

Omsorgen om allt från minsta detalj till den övergripande helheten kännetecknar allt som FC Production tar dig för.

“Vare sig det handlar om små eller stora event, så är det den upplevda helhetskänslan som avgör framgången. På samma sätt vill vi att vår kommunikation matchar vårt budskap och våra ambitioner”, fortsätter Carpvik.

Läs mer om nyheterna på fcproduction.se

Fakta

FC Production ägs och drivs av FC Gruppen tillsammans med Christoffer Carpvik, Emil Ingebrigtsen och Emil Danielsson.

FC Gruppen driver i Jönköping sex restauranger och är en leverantör och arrangör inom catering, event och konferenser. FC Gruppen driver dessutom sitt eget bryggeri, FC Bryggeri, där de producerar öl under varumärket Arne.

Sedan januari 2019 har man även tagit över driften kring servering och restauranger på mässanläggningen Elmia i Jönköping.


Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.
STREAM STUDIO
Komplett, professionell studio för streaming och/eller inspelning av dina konferenser, föreläsningar, musikevenemang eller event.