Event, expo och teknik

Vi skapar dina wow moments

Vi finns med hela vägen från idé till färdigt evenemang, och har en lika bred som djup erfarenhet av eventplanering. Vare sig du vet precis vad du behöver, eller inte har en susning om vad du vill ha, så hjälper vi dig! Oavsett om ditt event är litet eller stort, handlar det alltid om en känsla och en upplevelse som ska skapas och förmedlas.
En känsla som du vill att dina gäster bär med sig långt efter att eventet är över, och fortsätter att förknippa med ditt varumärke. Det är den känslan som står i centrum för vårt arbete. Konceptualisering, teknik, design och specialeffekter är aldrig målet i sig. Det är bara några av de medel vi använder på resan mot slutdestinationen: ditt WOW moment.

VAD ÄR WOW MOMENT?

EN FILM OM FC PRODUCTION

Vit ikon hexagonformad
Christoffer Carpvik på FC Production

Christoffer Carpvik

Projektledare / Ekonomi / Delägare

Emil Ingebrigtsen på FC Production

Emil Ingebrigtsen

Projektledare / Delägare

Evelina Hjalmarsson

Verksamhetschef / Försäljning

Jonas Lundin

Försäljning / Projektledning
William Axelsson på FC Production

William Axelsson

Försäljning / Delägare
Hexagon med figur inuti

Frilansare

DU?
Vi söker ständigt personal för spännande uppdrag.
Hexagon med figur inuti

Praktikant

DU?
Vi söker ständigt personal för spännande uppdrag.

SÅ HÄR SÄGER

VÅRA KUNDER

HEJ DÄR

HÖR GÄRNA AV DIG

DITT NÄSTA GIG?

Vi har fullt upp med spännande projekt för jämnan och är därför ständigt på jakt efter WOW personal. Vill du vara med och skapa WOW Moments också? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

DETTA ÄR

CHRISTOFFER CARPVIK

Christoffer är entreprenören med en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och ledarskap. Han har varit verksam inom IT/Telco i över 12 år, parallellt med sitt arbete som ljudtekniker och projektledare. En karriär som påbörjades i liten skala med små klubbshower och barnkören på torget, för att successivt växla upp till Sveriges absolut största och mest välbesökta evenamang. Från Bråvallafestivalen, Way Out West och Peace & Love, till Ullevi-konserter och P3 Guld – you name the show, Christoffer har varit med.

Vit ikon hexagonformad

DETTA ÄR

EMIL INGEBRIGTSEN

Ingebrigtsen är Projektledaren med stort P. Här lämnas ingenting åt slumpen. Ingebrigtsen är en kreatör med sinne för det lilla extra, som inte bara projektleder utan även designar eventen och visualiserar dem i 3D miljö – för att du ska få en så tydlig bild som möjligt av slutresultatet i förväg. Ingebrigtsen är en konstnär inom sitt skrå. Han fångar upp alla nyanser i kundens vision och omvandlar dem till verklighet.

Vit ikon hexagonformad

DETTA ÄR

WILLIAM AXELSSON

William är krögarsonen som tagit familjeföretaget till nya svindlande höjder. Med ett knivskarpt öga för detaljer och en osviklig känsla för vad som skapar en bra kundupplevelse, arrangerar William allt från konferensens frukostfika till några av Jönköpings största galor. Som cateringansvarig för eventkoncept som Diggiloo och Stjärnklart har han finslipat sin förmåga att alltid leverera på topp, vare sig han är hemma i Jönköping eller på turné.

Vit ikon hexagonformad

PRAKTIG PÅ G?

Oavsett om du är intresserad utav precis det vi håller på med, eller går marknadsinriktad eller försäljning eller annat så har vi garanterat nytta utav WOW studenter med driv både vad gäller foto, video, texter, försäljning, marknadsföring, sociala medier osv osv. Kort och gott – vi har massor av behov och gillar att lyssna in hungriga studenter!

Vill du vara med och skapa WOW moments med oss? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.
STREAM STUDIO
Komplett, professionell studio för streaming och/eller inspelning av dina konferenser, föreläsningar, musikevenemang eller event.