ETT WOW MOMENT

EUSA ROWING 2019

EUSA ROWING 2019

Kund: Jönköping University & Destination Jönköping

Plats: Munksjön, Jönköping

European Sport Association arrangerar varje år mängder utav mästerskap i all världens olika sporter. Den här gången hade turen kommit till Jönköping, och det stod rodd på schemat. Europeiska mästerskapen i rodd för studenter alltså. Ett event som planerats i flera år, över 500 deltagare från 21 olika länder kom till Jönköping för att göra upp om medaljerna. Och vi, vi fick äran att hjälpa till med teknik för sekretariat, invigningsceremoni och farewell partyt i Campus Arena.

Mitt i Jönköping city, i Munksjön skapas tävlingsarenan. En invigningsceremoni med presentation utav alla tävlande länder och universitet gick av stapeln innan tävlingarna för att sätta an tonen. Eld och vatten var temat. belysning från Munksjöbron lös upp himlen i septemberkvällen, LED-klot flöt omkring och skiftade färg på sjöns mörka yta. Musiken blir mer och mer intensiv och plötsligt står lillsjöplan i lågor, eller ja, eldshowen med eldartister, pyroteknik, elkastare och belysning är i full gång. Värmen blir påtaglig för besökarna som sitter nära och upplevelsen är minst sagt sprakande!

Vidare fick vi nöjet att hjälpa till med ljudsättning och produktion av intromusiken, tekniker på plats. Vi har tagit fram grafik och video för invigningsceremonin samt levererat en komplett teknikproduktion till Campus arena för den avslutningsfest/farewell party som hölls där efter avslutade tävlingar.

WOW vilket mästerskap det blev, det största i svenskt rodd-sammanhang sedan 1984 – och vi fick vara en del. Tack för förtroendet att få jobba med känslor, färger, former och det vi gillar allra bäst – WOW MOMENTs!

Arrangören har själv dokumenterat och skapat en aftermovie som beskriver hela arrangemanget och tävlingen i stort. Klicka här för att kika på den!
https://www.youtube.com/watch?v=tdr6SU5bnms

Detta levererade vi

– Ljudanläggning, musikproduktion, ljudlandskap och ljudtekniker för invigningsceremoni.
– Eldartister och pyroteknik för invigningsceremoni
– Framställning av och grafik och video för invigningsceremoni
– Ljudteknik för kommentatorer , intervjuer och livesändning
– Ljusklot flytande på vattnet under invigning
– Ljussättning av Lillsjöplan under invigningen
– Komplett Scen, ljud och ljus för farewell Party i Campus Arena

HEJ DÄR

TREVLIGT ATT RÅKAS

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.
STREAM STUDIO
Komplett, professionell studio för streaming och/eller inspelning av dina konferenser, föreläsningar, musikevenemang eller event.