ETT WOW MOMENT

Husqvarna AB

Husqvarna AB

Kund: HUSQVARNA AB

Plats: HUSQVARNA AB, Huskvarna

Ett utav världens ledande företag inom såväl gräsklippare som motorsågar har ju en historia med motorcyklar och cyklar. Just den sista delen har legat till sig och vilat i ett antal år men vaknar nu till liv igen, och det med besked!

En ny serie utav cyklar och el-cyklar skall lanseras för pressen och man har tagit in några utav världens bästa cyklister för att demonstrera och uttala sig om cyklarna. På de egna domänerna vid huvudkontoret i Huskvarna sker produktlansering och presskonferens och vi får nöjet att vara med och leverera en stilren lösning med diskreta ljudanläggningar, TV-skärmar och scen för att se till att cyklarna och budskapen kan stå i fokus. Det var inte utan att vi blev bra sugna på en ny mountainbike.

Står ni inför nästa produktlansering och vill ha hjälp att få produkten att stå i fokus och bli uppmärksammad på rätt sätt? Tveka inte, hör av er!

Detta levererade vi

Bildskärmar
Ljudsystem
Scenplatta

HEJ DÄR

TREVLIGT ATT RÅKAS

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.
STREAM STUDIO
Komplett, professionell studio för streaming och/eller inspelning av dina konferenser, föreläsningar, musikevenemang eller event.