ETT WOW MOMENT

Invigning Porsche Center Jönköping

Invigning Porsche Center Jönköping

Kund: Porsche Center Jönköping

Plats: Porsche Center Jönköping

Sportbilslegenden Porsche slog i oktober upp portarna till sin 10e fullservice-anläggning i Sverige. Platsen blev Jönköping och vi fick glädjen att tillsammans med David Hellenius, MACK5 och en skara inbjudna gäster förgylla VIP kvällen med pompa och ståt.

När vi äntrar den nybyggda anläggningen utmed E4an för att reka förutsättningarna slår det oss snabbt att det är tysk precision och finess på allt. Varenda detalj är genomtänkt, materialvalen smälter ihop fantastiskt snyggt och våran kund, Porsche förväntar sig ingenting mindre när det kommer till deras VIP-invigning utav den nya anläggningen. PERFEKT för oss som älskar detaljerna, känslorna och upplevelserna som dröjer sig kvar!

Så brakar invigningen lös. Vi skapar stämning med såväl ljus som ljudsättning. LED-skärmar visar filmer med några av världens absolut vackraste sportbilar som rullar under kvällen.
Gästerna trivs och MACK5 står för underhållningen.

David Hellenius står för kvällens konferencierskap och succén är ett faktum. Porsche Center i Jönköping. Det 10e i ordningen på den Svenska marknaden är invigt – och vi fick vara med på ett hörn och skapa event-magi, som så många gånger förr. WOW, vilken kväll!

“Vid invigningen av vår nya anläggning i Jönköping anlitade vi FC Production för den totala teknik leveransen för VIP-kvällen. Med avtäckning av bilmodell, liveband samt David Hellenius som konferencier och vårt prestigefyllda varumärke Porsche var kraven och förväntningarna höga. Dessa levde FC Production upp till över förväntan och levererade på hög nivå. Vårt varumärke och våra kunder förtjänar WOW känslan som FC Production levererar!” – David Tanriver, Platschef Porsche Center Jönköping.

“Vi är otroligt stolta och glada att få inleda samarbete med ett så prestigefyllt varumärke som Porsche. En kund som ställer höga krav och inte lämnar någonting åt slumpen. David och gänget på Porsche sträver precis som vi efter att leverera en bestående WOW känsla till sina kunder. Att få göra det tillsammans känns som en perfect match och vi ser fram mot kommande projekt säger Christoffer Carpvik på FC Production

Detta levererade vi

Ljud
Ljus
Scen
LED skärmar
Miljöljus
Personal
Teknisk projektledning

HEJ DÄR

TREVLIGT ATT RÅKAS

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.
STREAM STUDIO
Komplett, professionell studio för streaming och/eller inspelning av dina konferenser, föreläsningar, musikevenemang eller event.