ETT WOW MOMENT

Jönköpingsgalan

Jönköpingsgalan

Kund: Jönköpingsgalan

Plats: Lobby Syd, Elmia, Jönköping

Varje år går den av stapeln, Jönköpingsgalan. Den naturliga mötesplatsen för Jönköpings Läns näringsliv att mötas och mingla, nätverka samt fira in det gångna årets vinnare i de olika kategorier av priser som delas ut. Ett och annat danssteg hinns också med. 2019 fick vi återigen möjlighet att vara med som teknikleverantör.

Lobby Syd på Elmia, ytan där mängder av mässbesökare har rört sig igenom på vägen mot en av alla mässhallar. Men den här gången skall det just här dukas till fest. Jönköpingsgalan ska ta plats här och allt ska förvandlas. Gästerna leds in i Black&White restaurangen som för kvällen blivit totalt förvandlad till en mingelyta med barer, LED-skärmar, underhållning och champagne. Men först passerar man Jnytt’s fotovägg som vi byggt med måttanpassade vepor helt sömlöst, belyst och med kritvit matta.

Ut i galalokalen möts vi utav runda bord med kandelabrar och vita dukar i sann gala-anda. Lindströms Bil som är en av kvällens huvudsponsorer har vi byggt upp montrar med belysning för bilar mitt i middagsdukningen.

Varje år designar vi en komplett ny scendesign som ska vara någonting extra. Det här året snappade vi upp ett mönster i det grafiska manéret och inbjudningskortet. Trianglar. Och givetvis blev därför årets scendesign just inte en utan tre trianglar i olika höjder, inklädda med LED-skärmar och LED-skärmar i samma mönster som bakvägg.

Coverland och Paulo Mendonca stod för underhållningen och firandet utav entreprenörer och företagare som tagit länets näringsliv framåt avlöste varandra i en kväll som går till historien som, just det. Ett WOW MOMENT!

Detta levererade vi

Konceptdesign
3D-visualiseringar
Ljud
Ljus
Scen
LED-skärmar
Miljöljus
Mingelytor
Fotovägg

HEJ DÄR

TREVLIGT ATT RÅKAS

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.
STREAM STUDIO
Komplett, professionell studio för streaming och/eller inspelning av dina konferenser, föreläsningar, musikevenemang eller event.