ETT WOW MOMENT

Spring Inspiration

Spring Inspiration

Kund: Jönköping University

Plats: Munksjömagasinen, Jönköping

Någonting som blivit lika mycket tradition som att jultomten dyker upp varje år är studenterna på Jönköping Universitys modevisningsprojekt Spring Inspiration. Och 2019 var inget undantag. En sprakande show med det senaste och hetaste trenderna från modehusen och butikerna i Jönköpingsområdet gick av stapeln i de vackra Munksjömagasinen.

En tom, rå tegellokal. Det gamla pappersbruket är allt annat än en charmig catwalk vid första anblick. Efter möten och diskussioner, delade drömmar och visioner så satte vi oss vid ritbordet och började processen med att visualisera i 3D miljö. Vi skapar ett utkast att diskutera ifrån och sedan revidera fram tills vi är helt i hamn. Rätt antal besökare ska få plats, catwalken ska ha rätt vinklar och belysning behöver komma från rätt håll. Med LED-skärmar som modellerna gör entré igenom, en scen för ett fullt band där inte en enda kabel syns och ett DJ bås som växlar mellan att stå ut och sedan smälta in i dekoren med hjälp av LED-skärmar blir succén ett faktum. Med en show där varje moment är nogrannt programmerat i förhand för att allting ska bli exakt som tänkt när gästerna väl är på plats så kan vi inte annat än säga att det där blev faktiskt inte så dumt.

Oavsett om du vill exponera en modevisning, produkter som lanseras, eller en monter på ett varuhus eller mässa så förstår vi vad som krävs och lyssnar in dina önskemål på vad som är viktigt för att stärka just ditt varumärke så vill vi gärna få chansen att bli en del. Hör av dig så pratar vi mer om hur dina visioner kan bli ett WOW MOMENT!

Detta levererade vi

Konceptdesign
3D visualisering
Ljud
Ljus
Scen
LED-skärmar
Mediaservers
Miljöljus
Aftermovie

HEJ DÄR

TREVLIGT ATT RÅKAS

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.
STREAM STUDIO
Komplett, professionell studio för streaming och/eller inspelning av dina konferenser, föreläsningar, musikevenemang eller event.