ETT WOW MOMENT

Stenbergs 100 år

Stenbergs 100 år

Kund: AB SIGFRID STENBERGS

Plats: STENBERGS SHOWROOM, JÖNKÖPING

Det finns ingen plats som hemmets ljuva vrå. Så tänkte våra vänner på Stenbergs och slog till med sitt 100 års jubileum i dagarna två i sitt eget showroom i Jönköping. Med en kväll för personalen och en kväll som representation med partners och leverantörer firades jubileet som den piggaste utav 100 åringar!

Vi möts utav en stor lokal med högt i tak och utställning utav Stenbergs olika maskiner till svensk verkstadsindustri. Här inne skall alltså nästa WOW Moment bli till. Efter noga avvägning av gästernas flöde genom lokalerna för en perfekt entré. Röd matta ska ut, vi leder gästerna genom kontorslandskapen och ut på våning två för ett fågelperspektiv över festlokalen och sedan ned i mingelytan vi skapat. Väl där kan festen börja. Med LED-baserade bordsdekorationer som ändrar färg i takt med underhållningen, god mat och passande viner samt underhållning i världsklass utav MACK5 startar kvällen. Skratten duggar tätt, lovorden från leverantörer, kunder och partners avlöser varandra när man minns tillbaka på de första 100 åren utav Stenbergs historia! WOW vilken kväll!

Detta levererade vi

Konceptdesign
Ljud
Ljus
Scen
Kameraproduktion
LED-skärmar
Miljöljus
Grafiskt content / Animationer
Aftermovie

HEJ DÄR

TREVLIGT ATT RÅKAS

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.
STREAM STUDIO
Komplett, professionell studio för streaming och/eller inspelning av dina konferenser, föreläsningar, musikevenemang eller event.