Scandinavian LED Solutions

blir en del av FC Production

Jönköping, 2019-09-01

Det är med glädje och stolthet vi kan meddela att Scandinavian LED Solutions har blivit en del av FC Production.

Det är med stor glädje och stolthet vi presenterar nyheten att Scandinavian LED Solutions har blivit en del av FC Production. FC Production utökar i och med detta sin teknikpark med bildproduktion, LED-skärmar, mediaservrar samt lösningar för Virtual Reality.

Förvärvet av Scandinavian LED Solutions sätter FC Production på kartan som en utav de största aktörerna i regionen på bild, ljud, ljus och scenteknik med välkända regionala, nationella internationella kunder.

SLS (Scandinavian LED Solutions) har de senaste fem åren levererat förstklassiga bildskärms- och LED-lösningar till konserter, festivaler, mässor och event såväl lokalt i Jönköping som i resten av Sverige och Skandinavien.

FC Production har regelbundet anlitat SLS i en rad magiska samarbeten och synergierna har varit uppenbara för samtliga parter. Därför känns det naturligt att nu kunna lägga ännu mer tid på just samarbete och synergier och mindre på interna transporter och administration.

Verksamheten fortsätter nu från och med den 1 september 2019 under gemensam flagg i varumärket FC Production och vi kan redan konstatera att våra kompetenser kompletterar varandra över all förväntan.

Med ett gemensamt varumärke och lager, men med samma trevliga personal och kontaktpersoner som SLS kunder är vana vid kan vi nu under FC Production flagg leverera ett ännu bättre och mer mångsidigt erbjudande.

“Det känns fantastiskt roligt att vi har kunnat fördjupa det redan etablerade samarbetet vi haft med SLS säger William Axelsson, VD på FC Production. I och med det här förvärvet kompletterar vi vår redan moderna teknikpark med egenägd bildteknik vilket gör oss till Jönköpingsregionens enda heltäckande leverantör utav samtliga dessa tjänster inom eventproduktion under eget tak. Vi ser fram emot att fortsätta leverera WOW MOMENTS till såväl nya som gamla kunder!”

“Att haft förmånen att samarbeta tätt med FC Production och FC Gruppen som helhet under ett antal år har varit fantastiskt givande för vår verksamhet, säger Joseph Persson, en av tre delägare i SLS. Steget till att nu gå ihop för att lägga mer energi på att utveckla vår gemensamma affär och få mer tid till våra kunder känns helt rätt. Vi ser mycket fram mot vad tiden framöver har att erbjuda nu när vi kan leverera helheten med såväl scen, ljud, ljus, dekor, catering samt bildskärmar och A/V teknik.”

FAKTA
Scandinavian LED Solutions AB är ett privatägt bolag som under fem år utgått från Jönköping och arbetat i Skandinavien med bildskärmslösningar, virtual reality, mediaservrar och turnéproduktion för allt ifrån lokala evenemang som rikstäckande turnéer med några utav de största namnen i underhållningsindustrin.
Bolaget har fram till förvärvet ägts och drivits av Christoffer Carpvik, Joseph Persson och Jonatan Alenhag.

FC Production AB är ett bolag inom FC Gruppen som grundades 2018 utav FC Gruppen, Christoffer Carpvik och Emil Ingebrigtsen och är idag en heltäckande leverantör utav teknisk projektledning, konceptdesign och utrustning för allt inom eventteknik och mäss/expo-teknik.

Kontaktpersoner:
Christoffer Carpvik 0735 74 18 50
William Axelsson 0701 46 79 71

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.
STREAM STUDIO
Komplett, professionell studio för streaming och/eller inspelning av dina konferenser, föreläsningar, musikevenemang eller event.