STREAM STUDIO

I vår studio görs allt ifrån livestreaming, digitala föreläsningar och konferenser till inspelade musikevenemang. Vi har även mobila studios att erbjuda, om du hellre vill att vi kommer till dig!

Studion anpassas efter dina önskemål och hur du vill att din digitala sändning ska se ut. Det går att skapa miljöer som liknar vardagsrum med mjuka soffor och kuddar, eller framhäva att det är en studioinspelning med en stor led-skärm i bakgrunden.

STUDIO / SCEN
Komplett scenografi med textilier, möblering och dekoration

LJUD
Professionellt ljud oavsett om ni vill ha musikunderhållning, föreläsning eller panelsamtal.

LJUSSÄTTNING
Dekorativ belysning för att återspegla känslor, stämningar eller förstärka just ditt varumärke på bästa sätt. Självklart har vi ett heltäckande frontljus för bästa möjliga färgåtergivning på skärm.

HÖGUPPLÖST LED SKÄRM
Med en högupplöst LED-skärm på hela 5x2m återger ni era presentationer, filmer eller fångar in ert varumärke och sätter en prägel på studiomiljön snabbt och enkelt och får en dynamisk bakgrund att arbeta med.

PERSONAL
Luta dig tillbaka och känn tryggheten i att vi har erfarna bildproducenter, fotografer och tekniker på plats för att skapa en sändning eller inspelning i absolut högsta klass. Vi hjälper er från planering till genomförande, utbildning av de som skall agera framför kameran etc. Ingenting lämnas åt slumpen.

INTERAKTION
Oavsett om ni vill gå helt digitalt med enbart stream eller göra ett hybridevenemang med publik på plats eller flera platser hjälper vi Er att skapa interaktion i Era sändningar. Att bara titta är de flesta vana vid och lite trötta på. Ta tillfället i akt att ta tempen med mentimeter, svara på frågor med Q&A funktioner eller skapa ett community i chattformat och mycket mer. Vi hjälper er skapa en levande sändning.

INTRESSERAD AV STREAM STUDIO?

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.