STREAM STUDIO

Efterfrågan på digitala och/eller hybrida event ökar kraftigt. Därför erbjuder vi på FC Production nu en komplett, professionell studio för streaming och/eller inspelning av dina konferenser, föreläsningar, musikevenemang eller event. Studion är belägen mitt i centrala Jönköping, men vi har även mobila studios och kan komma ut till er också!

Vi har skapat en studio som möjliggör att på ett personligt och snabbt sätt nå ut med information i ett bekant format. Med en ljus och bildbaserad dekor antar hela studion med ett klick just er färg, forum och uttryck. Det tycker vi är WOW!

STUDIO / SCEN
Komplett scenografi med textilier, möblering och dekoration

LJUD
Professionellt ljud oavsett om ni vill ha musikunderhållning, föreläsning eller panelsamtal.

LJUSSÄTTNING
Dekorativ belysning för att återspegla känslor, stämningar eller förstärka just ditt varumärke på bästa sätt. Självklart har vi ett heltäckande frontljus för bästa möjliga färgåtergivning på skärm.

HÖGUPPLÖST LED SKÄRM
Med en högupplöst LED-skärm på hela 5x2m återger ni era presentationer, filmer eller fångar in ert varumärke och sätter en prägel på studiomiljön snabbt och enkelt och får en dynamisk bakgrund att arbeta med.

PERSONAL
Luta dig tillbaka och känn tryggheten i att vi har erfarna bildproducenter, fotografer och tekniker på plats för att skapa en sändning eller inspelning i absolut högsta klass. Vi hjälper er från planering till genomförande, utbildning av de som skall agera framför kameran etc. Ingenting lämnas åt slumpen.

INTERAKTION
Oavsett om ni vill gå helt digitalt med enbart stream eller göra ett hybridevenemang med publik på plats eller flera platser hjälper vi Er att skapa interaktion i Era sändningar. Att bara titta är de flesta vana vid och lite trötta på. Ta tillfället i akt att ta tempen med mentimeter, svara på frågor med Q&A funktioner eller skapa ett community i chattformat och mycket mer. Vi hjälper er skapa en levande sändning.

INTRESSERAD AV STREAM STUDIO?

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.