VI SKAPAR

TEKNIK MED WOW

THE WOW MOMENT

Tekniken är aldrig målet i sig, utan ett medel på vägen mot att förverkliga din vision. Teknik är effektiva verktyg för att skapa WOW. Hos oss får du både full tillgång till hela verktygslådan, och till vår breda kompetens.

FRÅN DETALJ TILL HELHET

Från minsta kabel till den totala överblicken – när det är skarpt läge gäller det att allting klaffar. Med oss vid din sida behöver du aldrig oroa dig.

TEKNIK FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Inget behov är för stort eller för litet. Vare sig du ska arrangera en enorm TV-gala, en fotbollsmatch eller en liten intim konferens, så fixar vi tekniken.

HUR BLIR

ETT WOW MOMENT TILL?

Vit ikon hexagonformad

STARTEN

IDÉ OCH PLANERING

Dags för mässa, gala, sportevenemang eller konferens? Oavsett vad vilken typ av event du planerar så spelar tekniken en grundläggande roll. Hur kan vi bäst och effektivast använda tekniken för att skapa en känsla av WOW? Vi har en bred teknisk erfarenhet kan bidra med såväl inspiration som expertis. När vi identifierat vart vi vill komma är det dags för nästa steg.

RESAN

PRODUKTION OCH LEVERANS

FC Production projektleder, levererar och orkestrerar den tekniska leveransen till ditt event – i den utsträckning du önskar. Vi finns vid din sida från första planeringsdagen till rivning och städning dagen efter, eller genom valda delar av ditt evenemang. Inget projekt är för stort eller för litet!

MÅLET

THE WOW MOMENT

Från minsta kabel till den övergripande logistiken – FC Production tar ett helhetsansvar och finns vid din sida hela vägen i mål. Och målet? Målet är att skapa magi. Magiska WOW moments, som får ditt varumärke att stanna i besökarnas minnen och hjärtan.

FÄRDIGA PAKET

FÖR ALLA EVENT

Vi har en lösning för alla tillfällen. Oavsett om du behöver de sista detaljerna, en liten ljudanläggning eller en fullskalig projektledning och konceptdesign från grunden så finns vi där. Drömmarna och fantasin sätter gränserna men vi har ändå valt att skapa lite paketlösningar för att det ska gå snabbt och smidigt att få ett riktmärke på vad det kan handla om!

SKRÄDDARSYDDA EVENT

Vågar du gå utanför boxen? Ska vi skapa någonting helt unikt utifrån dina drömmar och vildaste fantasier? Ge oss de stora dragen och tankarna du har så börjar vi skapa nästa WOW moment tillsammans direkt.

TEKNIK FRÅN VÄRLDENS LEDANDE TILLVERKARE

Hyr ljud ljus scen

LÄR KÄNNA

OSS PÅ FC PRODUCTION

Bakom FC Produktion står en kvartett av eldsjälar. Läs mer om vår bakgrund, och varför vi brinner för ditt WOW moment.

HEJ DÄR

SNACKA TEKNIK?

Tack för ditt meddelande!

Vad roligt att du hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.
STREAM STUDIO
Komplett, professionell studio för streaming och/eller inspelning av dina konferenser, föreläsningar, musikevenemang eller event.